住宅空间

建筑师积极利用高墙围住的前后两院,将它们装点得绿树成荫,鸟语花香。然后将主要的功能区朝向两个院子,并设立大面积落地窗。这样室内采光与欣赏风景都不会被耽误,同时业主隐私也能得到极佳的保护。为了更好的享受生活,住宅中除基本功能外还包含了家庭影院,酒窖,健身房,两个露台,一个泳池,一座花园,一块绿地。

房间中多处采用了可以隐藏在墙体中的推拉门,实现空间的连贯与灵活运用。景观设计出了采用本地生物与材料,还全方位的考虑了屋顶与墙面的立体绿化,同时引入太阳能系统和节水系统。建筑所使用到的大理石,石材,木材等组合集成了一个朴实安心的中性色调环境,且室内空间与室外环境无缝相连。

We took advantage of the location of the house that has views towards the woods so we installed floor to ceiling windows so that natural elements from the exterior such as natural light, views to the woods become part of the interior without compromising the comfort and intimacy of the inhabitants.

The amenities for the family to enjoy inside the privacy of their home include a home theater, a wine cellar, a gym, 2 terraces, a pool, garden and green areas.

Discovering the house through the hallways, leads to multifunctional impredictible spaces achieved through movable screen walls , hidden doors, bay windows that open entirely, furniture designed especially for each space, automatic lightening system, for each need of the inhabitants.

The landscape was designed with plants that adjust to the local clima, with green roof and green walls, it also has a solar energy system and a automatized water saving system.

The materials used include marble, stone, wood, together with neutral tones as dark green or chocolate that give an earthy feeling that will integrate the interior with the exterior and create the sensation of unlimited space